Columbodromul  International 

"LEVIN HAUS"

 

Premii de ZECI DE MII DE EURO in fiecare an competitional ! 

Date importante despre Columbodrom:

1.Pozitia Columbodromului este ideala, intr-o zona deschisa, conditii moderne de cazare, iar suprafata alocata porumbeilor este de 150 mp (300 mc).

2.Alaturi de Columbodrom este organizat un spatiu de agrement (terenuri de tenis si minifotbal, tenis de masa si de picior) spatiu amenajat pentru servit masa si consum de bauturi racoritoare, astfel incit cei care vin sa asiste la sosirea porumbeilor sa poata petrece o zi de neuitat alaturi de colegi sportivi columbofili. De asemenea exista spatii de parcare amenajate corespunzator.

3.Fiecare crescator poate aduce oriciti porumbei doreste peste numarul minim specific unei echipe de 4+1. La 4 porumbei adusi in Columbodrom se poate introduce 1 porumbel gratis, respectiv 2 la 8, 3 la 12, etc.

4.Organizatorul Columbodromului are in proprietate masini autorizate pentru transport cu capacitate cuprinse intre 2400-3200 de pasari, dotate cu GPS, ale carui coordonate pot fi urmarite pe site; conducatorii auto sunt soferi profesionisti autorizati, cu experienta in astfel de activitati.

5.Columbodromul dispune de cel mai performant sistem de inregistrare a rezultatelor: CEAS BENZING TIP COLUMBODROM, unic in Prahova, care permite ca in momentul sosirii porumbelului ora sa fie inregistrata pe site si anuntata instantaneu prin SMS pe telefonul mobil al crescatorului.

6.Pentru anul 2017 si-au anuntat prezenta porumbei din mari crescatorii din Romania,  Europa si Asia.

7.Imbarcarile pentru finala si super-derby sunt inregistrate si transmise pe site iar sosirea porumbeilor poate fi urmarita on-line pe site-ul Columbodromului www.vanzariporumbei.ro .