CE SE INTAMPLA LA SFARSITUL CONCURSURILOR:

Se vor organiza licitatii la sediul Columbodromului si simultan pe internet.

  1. Prima licitatie se va organiza cu porumbeii premiati in Finala (RADAUTI PRUT), Super-Derby (VINNYTSIA) impreuna cu primii 12 ASI;
  2. Cea de-a doua licitatie se va organiza la o saptamina dupa prima licitatie pentru porumbeii nelicitati la prima licitatie impreuna cu cei premiati la primele 4 etape.
  3. A treia licitatie se va organiza la o saptamina dupa cea de-a doua pentru porumbeii care nu au intrat in primele doua precum si cei ramasi nelicitati de la cele doua licitatii anterioare.
  4. Licitatiile se va desfasura pe parcursul a 7 zile, de sambata, ora 12.00, pina sambata urmatoare, ora 12.00; ultima parte a licitatiilor (2 ore) va putea fi urmarita si finalizata si de la sediul Clubului Sportiv Columbofil “LEVIN HAUS”.
  5. Licitatia fiecarui porumbel se incheie daca in ultimul sfert de ora nu mai liciteaza nimeni pentru porumbelul respectiv. In cazul in care exista un licitator in ultimul sfert de ora licitatia porumbelului se prelungeste cu o perioada de timp astfel incit ultimul sfert de ora de licitatie pentru un porumbel sa fie fara nici un alt licitator.
  6. Fiecare porumbel va pleca in licitatie de la 40 euro;pasul licitarii este de 50% din valoarea de plecare, adica 20 euro..
  7. Incasarile se impart intre crescator si in raport de 50%;
  8. Pasarile nelicitate raman in posesia organizatorului daca proprietarul nu isi exprima intentia de a-si cumpara pasarea in termen de 10 zile de la incheierea licitatiilor, contra sumei de 25 euro;
  9. Dupa incheierea licitatiilor si cumpararea pasarilor nelicitate de catre proprietari, pasarile ramase in posesia Columbodromului vor putea intra in licitatii succesive pina la lichidarea lor.